YouTube’ta yeni dönem: Videoları durdurunca reklamlarla karşılaşacaksınız…

YouTube, video izleme deneyimimizi yeniden şekillendirecek bir yenilikle karşımıza çıkıyor: duraklatılan videolar sırasında gösterilecek reklamlar. Platform, uzun bir süredir test ettiği bu sistemi sonunda resmen duyurdu.

YouTube’ta yeni dönem: Videoları durdurunca reklamlarla karşılaşacaksınız…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu, yeni reklam gösterim sisteminin, kullanıcıların videolarını duraklattıkları anlarda statik reklamlar sunacağını açıkladı. Geçtiğimiz yıl ilk kez deneme aşamasına alınan bu sistem, bir yıl boyunca belirsizliğini korumuştu. Ancak, şimdi bu yenilik resmi olarak hayatımıza girecek gibi görünüyor.

The Verge'e konuşan YouTube'un üst düzey yöneticisi Oluwa Falodun, bu reklamların sadece YouTube Premium abonesi olmayan kullanıcılara gösterileceğini vurguladı. Yani, reklamlarla dolu bir deneyim için artık duraklatma tuşuna basmamız yeterli olacak.

Bu adım, reklamverenler için yeni bir fırsat sunarken, izleyicilerin sabrını test edebilir. Kullanıcıların nasıl tepki vereceği ve bu uygulamanın uzun vadede ne gibi etkileri olacağı ise merak konusu. YouTube'un bu yeniliği, dijital reklamcılığın evrimi açısından önemli bir dönüm noktası olabilir.

 

YouTube’ta yeni dönem: Videoları durdurunca reklamlarla karşılaşacaksınız…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.